Oppaan TST - Tietotekniikan ala, 2020-21 tiedotEtusivu Opetus Tentit Tutkintorakenteet Opintojaksot

Yliopiston opinto-opas lukuvuodelle 2020-2021 on julkaistu osoitteessa https://opas.peppi.oulu.fi.

Pepin opinto-oppaasta löytyy koulutusten, opetussuunnitelmien ja opintojaksojen kuvaukset ja niiden toteutusten ajat ja paikat. Opintojaksoille ilmoittaudutaan edelleen oodissa.

Mikäli sinulla on kysyttävää oppaalla olevista tiedoista, ota yhteyttä kyseisen koulutusalan koulutuksen lähipalveluihin https://www.oulu.fi/opiskelijalle/koulutuksen-lahipalvelut.

 

Tietotekniikan tutkinto-ohjelma

Tietotekniikan tutkinto-ohjelman opintojen rakennekaaviot: kandidaatin tutkinto ja diplomi-insinööri tutkinto (5-vuotinen), Tietotekniikan maisteriohjelman (2 v.) ja Tietotekniikan kv-maisteriohjelman, International Master's Programme in Computer Science and Engineering, opintojen rakennekaaviot löydät Täältä.

Tutkinto-ohjelman vastuuhenkilö on Janne Heikkilä.

Opiskelijoiden ohjaus

Jos tarvitset opintoihin liittyvää lisäinfoa, voit olla yhteydessä: study.itee(at)oulu.fi. Opiskeluasioista on kerrottu laajasti verkkosivuilla, jotka löytyvät osoitteesta https://www.oulu.fi/opiskelijalle/.

Omaopettajat ja pienryhmäohjaajat

Oulun yliopistossa jokaiselle aloittavalle opiskelijalle nimetään omaopettaja. Omaopettajatoiminnan tavoitteena on varmistaa opintojen sujuva käynnistyminen sekä tukea opiskelijaa opintojen etenemisessä. Lisäksi opiskelijoita ohjaavat opintojen alussa pienryhmäohjaajat. Tietotekniikan tutkinto-ohjelman omaopettajat ja pienryhmäohjaajat löytyvät täältä.

Kurssit ja ilmoittautuminen

Opintojaksoihin ilmoittaudutaan WebOodin kautta. Opintojakson kuvaukset ja aikataulut löytyvät Peppi - opinto-oppaasta. Voit tarkastella kurssien kuvauksia ja aikatauluja sieltä "Hae sisältöä" kohdasta laittamalla kurssin nimen tai koodin hakukenttään. 

Ainakin ensimmäisen periodin aikana (31.8.-26.10.) opetus ja tentit järjestetään koronan vuoksi suurelta osalta etänä. Kurssien aikatauluissa voi löytyä silti luentosaleja, vaikka luennot ja harjoitukset järjestetäänkin etänä. Opettaja informoi kurssin suorittamisesta, kun olet ilmoittautunut kurssille.

Tentit

Tenttiin ilmoittautuminen tapahtuu WebOodin kautta tai sähköisen tentin järjestelmässä. Opettajien kurssitentteihin ei aina välttämättä ole pakollista ilmoittautumista.